TORCIDA ČEKA DELIJE U PORTUGALU! Hiljade policajaca u pripravnosti! Sprema se HAOS na ulicama (FOTO)

Autor:

Sport

08.12.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde putuje u Portugal gde je u četvrtak očekuje odlučujući meč, poslendjeg kola Lige Evrope, protiv Brage, koji će odlučiti da li crveno-beli

TORCIDA ČEKA DELIJE U PORTUGALU! Hiljade policajaca u pripravnosti! Sprema se HAOS na ulicama (FOTO)

Foto: Starsport

Delije

Takođe se u Portugalu očekuje veliki broj Zvezdinih navijača, a to može da podgreje navijačke tenzije u zemlji, gde će u isto vreme biti nekoliko različitih navijačkih grupa.

Naime, u Porugalu se u razmaku od dva dana igraju čak tri velike evropske utakmice.

Jedna je već odigrana, između Porta i Liverpula, a pored Zvezdinog meča u Bragi, igra se i duel između Benfike i Dinama iz Kijeva.

Ovaj meč je od velikog značaja za lisabonski tim, jer im je pobeda pobeda neophodna ukoliko žele plasman u nokaut fazu (ako Barselona ne pobedi u Bajern u Minhenu).

Međutim, u pomoć su odmah pritrčali i navijači Hajduka iz Splita, jer njihova navijačka grupa "Torcida" se zbratimila sa jednom od najjačih grupa ultrasa Benfike "No name boys".

Republika

Foto: Starsport

 

Takođe, očekuje se i dolazak navijača Dinama iz Kijeva, koje dobro pamte  i pristalice Partizana, čiji deo klupske ekipe su brutalno prebili na gostovanju u Kijevu 2017. godine.

Kako se navodi na društvenim mrežama, već je došlo i do prvih hapšenja kada je tamošnja policija sprečila jedan potencijalni huliganski haos.

 

 

Trista kilometara severnije u Portu, gde bi Delije i trebalo da slete, nalazi se još jedna velika navijačka grupa, pristalice Porta "Super zmajevi", a takođe će tu biti i navijači Brage.

Na relativno malom prostoru skupio se ozbiljan broj navijačkih ultras grupa, pa će tenzija i napetost biti na vrhuncu.

Meč Braga - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 21. čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading