TADIĆ MOŽE DA NASTAVI DOMINACIJUI! Potpis godine u Ajaksu!

Autor:

Sport

08.12.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Overmars je potpisao novi ugovor i ostaće direktor Ajaksa sve do 2026. godine, potvrdio je danas klub iz Amsterdama.

TADIĆ MOŽE DA NASTAVI DOMINACIJUI! Potpis godine u Ajaksu!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Overmars je jedan od najzaslužnijih za dominaciju Ajaksa poslednjih godina. Doveo je Erika ten Haga, koji je sve podigao za još barem dva nivoa, pa je sada Ajaks strah i trepet i u Evropi, ne samo u domaćim takmičenjima.

Overmars je prema brojnim ocenama, statistikama jedan od najboljih direktora u svetu fudbala, stoga je za Ajaks bilo od presudnog značaja da ostane. 

- I dalje sam veoma uzbuđen kada dolazim na posao u naš trening centar, imam odličnu saradanju sa svima u klubu i mojim najbližim saradnicima. Raduje me rad sa njima, da skautiramo mlade igrače i da završavamo transfere. Imam osećaj da moj posao u Ajaksu još uvek nije završen i zato sam srećan što nastavljamo saradnju - rekao je Overmars.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading