KORONA RAZJEDA TOTENHEM: "Pevci" zbog broja zaraženih moraju da ODLAŽU MEČEVE?!

Autor:

Sport

08.12.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dolaska Anotija Kontea na klupu londonskog Totenhema, engleski klub nikako da "digne glavu" od gustog rasporeda mečeva. A sada je ekipu pevaca pokosio novi problem.

KORONA RAZJEDA TOTENHEM: "Pevci" zbog broja zaraženih moraju da ODLAŽU MEČEVE?!

Foto: Tanjug/AP

FK Totenhem

Naime, korona virus ponovo je u redovima premijerligaša. 

Prema poslednjem testiranju zaraženo je čak šestoro fudbalera i dva člana stručnog štaba ekipe iz severnog London.

Međutim, tu nije kraj problemima pošto će se testiranja nastaviti, što znači da italijanski trener još ne zna na koga će moći da računa u četvrtak.

Za sada su pozitivni na korona virus Hjon Min Son, Lukas Moura, Brajan Gil, Emerson Rojal, Ben Dejvis i Kristijan Romero!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kako nalažu pravila  UEFA, Totenhem mora na teren Ligi konferencija ukoliko ima 13 zdravih igrača i među njima barem jednog golmana, ali je pitanje da li će takva situacija biti kada se sva testiranja obave.

Za sada engleski tim može da računa na 18 prvotimaca, a nije isključeno da je još neko od igrača bio u kontaktu sa zaraženima.

Osim obaveza u evropskom takmičenju, Konte bi u tom slučaju trebalo da odloži i nekoliko predstojećih mečeva Premijer lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading