NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ITALIJE: Stanković UMEŠAN u hapšenje predsednika kluba?!

Autor:

Sport

07.12.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italiju je juče protresla vest da je predsednik Sampdorije Masimo Ferero uhapšen u Milanu. Sa "čizme" danas stižu informacije da njegovo lišavanje slobode ima veze sa akturlnim trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem.

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ITALIJE: Stanković UMEŠAN u hapšenje predsednika kluba?!

Foto: Tanjug/AP, starsport

Masimo Ferero i Dejan Stanković

Naime, advokat uhapšenog predsednika Ferera naveo je da je njegov klijent uhapšen u Milanu u trenucima kada je trebalo da se sastane sa trenerom Zvezde Dejanom Stankovićem.

Kako se pisalo i ranijih dana, Stanković je bio velika Fererova želja, ali sticajem okolnosti ili nekih drugih nepoznatih faktora prvi čovek Sampdorije je lišen slobode.

- Znam da je pregovarao sa Stankovićem da ovaj preuzme Sampdoriju i zbog toga je za vreme hapšenja bio u Milanu. U narednih pet dana biće obavljeno saslušanje, a zatim će biti podneta žalba sudu - otkrio je Ferarov advokat Đuzepe Tenga i dodao:

- Trenutno je u Milanu i veoma je komplikovano sa njim pričati telefonom. Saznao sam da nije dobrog zdravlja, ali je uprkos tome uhapšen. Ima hipertenziju i krvarenje iz nosa. Trenutno nema ni da se presvuče, valjda će dobiti odeću u zatvoru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kako je dalje izjavio Tenga, Ferero je priveden zbog aktivnosti koje nemaju veze sa fudbalom.

- Tiču se privatnih aktivnosti, uključujući i bioskop iz 2003. godine i sve ostalo zbog čega je doživeo bankrot 2017. Očigledno Ferero nekoga nervira. Sampdorija nema veze sa tim. Formalno će biti prinuđen da podnese ostavku jer iz zatvora očigledno ne može da upravlja klubom.

Podsetimo, juče se po pitanju odlaska u Seriju A oglasio i Stanković koji je izjavio da će do kraja sezone ostati u Zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading