UŽASNE VESTI ZA ZVEZDU: Dejan Stanković bez jednog od NAJBOLJIH udara na Bragu!

Autor:

Sport

07.12.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Dejana Stankovića pred meč sa Bragom! Jedan od najstandardnijih prvotimaca neće moći da pomogne crveno-belima u Portugaliji.

UŽASNE VESTI ZA ZVEZDU: Dejan Stanković bez jednog od NAJBOLJIH udara na Bragu!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Crvena zvezda neće moći da računa na Sekua Sanoga u meču koji može doneti prvo mesto u grupi.

Crveno-beli jesu osigurali evropsko proleće, ali direktan plasman u osminu finala je cilj.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda bez Sanoga u Portugaliji

Vezista iz Obale Slonovače će najverovatnije propustiti i utakmice protiv Radnika i TSC-a koje Zvezda ima da odigra do kraja jeseni u Superligi, a očekuje se da će njegovo mesto u Portugaliji zauzeti sve više standardni Njegoš Petrović.

Zvezdi, podsetimo, treba pobeda kako bi se sa prvog mesta plasirala u osminu finala Lige Evrope. Tamo će i u slučaju remija, a da Midtjiland ne slavi u Bugarskoj, dok drugo mesto donosi 1/16 finala LE. Eventualan pad na 3. mesto seli crveno-bele u 1/16 finala Lige konferencija.

Poslednji meč grupne faze Lige Evrope između Brage i Crvene zvezde se igra u četvrtak od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

07.12.2021 12:22

Sve sami aduti, a flita do flite! Imam 61. godinu i propadam od stida za koga to ja ceo život navijam. Isključivo mislim na period od kada je ovaj istetovirani pedagog preuzeo Zvezdu. Skoro čitavu igračku karijeru proveo u Italiji, a ništa nije naučio. Ali,šta ga briga, važno je da ima trenersku licencu! A tek kad vidim ko je zadužen za dovođenje igrača - Mr.Kela! Da ti se ogadi život i sva kuvana jela! Bože, ko nas je to prokleo - i u vražju mater svu pamet nam odneo?! kela (nem.) - podrum