KOLAROV UDOMIO SEKS-BOMBU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov i definitivno je smotao italijansku seks-bombu Kristinu Bučino (32), saznaje Srpski telegraf!

Aca šmeker... Ronaldo ga izduvao

Atraktivna italijanska manekenka nedavno se uselila u stan srpskog reprezentativca u Rimu, a njeno prisustvo očigledno prija levom beku Rome, koji blista u Seriji A i Ligi šampiona. Srbin i Italijanka u vezi su pola godine, a to što su se odlučili na zajednički život samo potvrđuje koliko je njihova veza ozbiljna.

RepublikaFoto: instagram.com/cribuccino

BOLJI OD RONALDA

Kristina Bučino bila je meta daleko većih faca u svetu fudbala, pa je tako svojevremeno viđena na večeri sa Kristijanom Ronaldom. Međutim, Portugalac očigledno nije toliko šarmantan kao zamenik kapitena "orlova", koji je uspeo da ukrade srce prelepoj Kristini. Ona je na svom Instagram profilu indirektno potvrdila da živi sa Kolarovim i to tako što se slikala ispred njegove zgrade uz komentar: "Kraća šetnja pred naš odlazak na spavanje". Koliko Bučinovoj znači veza sa Aleksandrom svedoči i činjenica da se samo zbog njega preselila iz Milana u Večni grad.

Kolarov je u potpunosti raskrstio i sa bivšom suprugom Vesnom i sa ljubavnicom Kristinom Mijačević, sa kojima je osam godina bio u paralelnoj vezi. Vesna je sa decom ostala da živi u Engleskoj, dok je Kristina sa sinom Petrom, kog je fudbaler i zvanično priznao, u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/cribuccino
Dokaz: Kristina Bučino ispred Aleksandrovog stana u Rimu

- Kolarov je završio priču sa bivšim ljubavima, suprugom Vesnom i ljubavnicom Kristinom, kako bi se posvetio samo vezi sa Italijankom. Kristina Bučino mu baš prija, što se vidi i po njegovim igrama po povratku u Rim. Aleksandrova bivša supruga Vesna ostala je da živi sa dvoje dece u Engleskoj, dok je Kristina Mijačević u Beogradu sa njegovim sinom Petrom i uredno prima alimentaciju - tvrdi naš sagovornik blizak fudbaleru.

RepublikaFoto: instagram.com/cribuccino

KAO PREPOROĐEN

Srpski reprezentativac po dolasku u Romu igra kao preporođen. Na 21 utakmici u Seriji A postigao je tri gola i upisao čak osam asistencija. Kolarov u redovima "vučice" zarađuje 55.000 evra nedeljno, što je 2.860.000 evra na godišnjem nivou. Sa rimskim klubom ima ugovor do 2020. godine, pa bi lako moglo da se desi da na Olimpiku i završi karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MicoMarin

18.03.2018 02:45

Odakle vam ta ideja. Svašta, Srbija postaje zemlja lažnih vesti, trača itd itd.