ENGLESKA U SUZAMA: Preminuo fudbaler, zvezde Premijer lige u OČAJU!

Autor:

Sport

06.12.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma tužne vesti stižu iz Engleske.

ENGLESKA U SUZAMA: Preminuo fudbaler, zvezde Premijer lige u OČAJU!

Foto: instagram.com/printscreen

Engleski fudbaler i modni dizajner Marvin Morgan preminuo je u 39. godini života.

Uzrok smrti i dalje nije poznat.

Morgan je tokom svoje profesionalne karijere svoje najsvetlije fudbalske trenutke imao u dresovima Šruzberija i Plimut Argajla.

Ipak, bio je dosta poznatiji po onome što je radio van terena. On je osnovao brend po imenu "Fresh Ego Kid", koji je ubrzo stekao ogromnu popularnost u Engleskoj. Nose ga brojni poznati fudbaleri, ali i ostale javne ličnosti, među kojima je i sin legendarnog Dejvida Bekama, Kruz.

Morgan je osnovao i svoj humanitarni fudbalski klub po nazivu "Fresh Ego Kid FC". Za njegovu ekipu nastupali su brojne vedete Premijer lige poput Majkla Antonija, Emila Smita Roua i drugih.

Od prerano preminulog Morgana oprostile su se brojne zvezde Premijer lige, poput Romelua Lukakua, Ešlija Janga, Džejmsa Medisona, Ajvana Tonija, Deklana Rajsa...

- Ne mogu da verujem da pišem ovo. Leti visoko brate moj. Bio si voljen od svih i svima ćeš nedostajati - napisao je Medison na Tviteru.

 

 

Morgan je bio poznat i po velikom humanitarnom radu, a svoj život posvetio je i borbi protiv rasizma, kao i osvešćivanju ljudi o mentalnom zdravlju.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading