ITALIJA GORI: Stanković ili Pirlo, pitanje je sad?!

Autor:

Sport

06.12.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od udarnih tema u italijanskim medijima poslednjih dana je Dejan Stanković, aktuelni trener Crene zvezde koji se sve više dovodi u vezu sa Sampdorijom koja je definitivno rešila da otpusti dosadašnje trenera Roberta Daversu i upusti se u potragu za novim šefom stručnog štaba.

ITALIJA GORI: Stanković ili Pirlo, pitanje je sad?!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Andrea Pirlo

Nakon devet poraza ove sezone, Masimo Ferero je sastavio listu na kojoj se nalazi i Stanković, a skoro svi tamošnji mediji prenose da je i njegova želja da se vrati u Italiju velika, ali da se prvenstveno pita Crvena zvezda.

Ipak, Stanković nije prvi izbor Sampdorije za novog trenera, Ferero je već razgovarao sa Tuliom Tintijem oko dovođenja Andree Pirla, koji se nije proslavio vodeći Juventus, ali i dalje nema odgovor na to pitanje.

Foto: Tanjug/AP

Andrea Pirlo

Ukoliko se ne dogovori sa Pirlom, sve izvesnije je da će Ferero platiti obeštećenje za Stankovića, ali možda se u međuvremenu pojavi još neki kandidat.

Kako prenose mediji iz Italije, jedan od njih mogao bi da bude Marko Đampaolo koji nije uspeo u Milanu, ali on bi želeo minimum dve godine ugovora što Ferero možda i ne želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading