DELIJE ĆE GA ZBOG OVOGA JOŠ VIŠE POŠTOVATI: Otkriveno ZAŠTO je Stanković ODBIO ponudu iz Serije A!

Autor:

Sport

06.12.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve glasnije su priče da je prva želja italijanske Sampdorije trener Crvene zvezde Dejan Stanković. Klub iz Đenove je posle sinoćnog poraza od Lacija (1:3) i zvanično potražio usluke srpskog stručnjaka ali je sa beogradske "Marakane" stigao negativan odgovor.

DELIJE ĆE GA ZBOG OVOGA JOŠ VIŠE POŠTOVATI: Otkriveno ZAŠTO je Stanković ODBIO ponudu iz Serije A!

Foto: Starsport

Dejan Stanković trener Crvene zvezde

Iako selidba u jednu od najjačih liga Evrope, pred Stankovićev su sada izazovi i sa crveno-belima. Do zimske pauze slede evropski meč jeseni sa Bragom i još dva kola šampionata.

Takođe, već je pripremljen plan priprema, a kako saznaju beogradski mediji rastanak Stankovića i Crvene zvezde moguć je tek kraju sezone.

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Prema saznanjima pojedinih portala Stanković pre svega neće da izda "delije" čiji je ljubimac godinama i ne želi da ode dok ne završi posao sa crveno-belima.

Takođe, stalna podrška sa tribina je dokaz poverenja koji navijači imaju u njega, ali i u Ljutice Bogdana se takođe nadaju potpisivanju novog ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading