NAJNOVIJE INFORMACIJE: Stanković odlazi iz Zvezde? Ekspresan odgovor poslat Sampdoriji!

Autor:

Sport

06.12.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabricio Romano, jedan od najpouzdanijih novinara specijalizovanih za transfere objavio je informaciju kako je Sampdorija obnovila interesovanje za trenera Crvene zvezde Dejana Stankkovića. Potom je otkrio i nove detalje.

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Stanković odlazi iz Zvezde? Ekspresan odgovor poslat Sampdoriji!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Nije tajna da tim iz Đenove već dugo želi da dovede Stankovića, ali Crvena zvezda se više puta oglašavala po ovom pitanju i jasno stavila do znanja da na "Marakani" još uvek o tome ne razmišljaju.

Fabricio Romano je posle novog poraza Samdorije od Lacija 3:1 lansirao priču koja je zaokupila tamošnju, ali i srpsku javnost.

Odgovor uprave crveno-belih je i dalje isti...

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković na pragu Sampdorije?

- Nema dogovora Sampdorije i Crvene zvezde o Dejanu Stankoviću. Zvezdin trener ima želju da preuzme Sampdoriju, ali kako trenutno stoje stvari, njegov trenutni klub ne prihvata tu ponudu- objavio je Romano.

 

 

Stanković je stigao u klub pre dve godine, kada je nasledio Vladana Milojevića i sa crveno-belima je osvojio dve titule, Kup Srbije i obezbedio dva evropska proleća, dok ima važeći ugovor do juna 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading