ŠOK U LIVERPULU! Salah odlazi u Španiju?!

Autor:

Sport

05.12.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed Salah ponovo igra svoj najbolji fudbal u karijeri i nije slučajno što bi ga svako poželeo u timu, a kamoli Ćavi Ernandes.

ŠOK U LIVERPULU! Salah odlazi u Španiju?!

Foto: Tanjug/AP

Salah je priznao da mu prija interesovanje Barselone, ali da ne razmišlja o odlasku iz Liverpula.

- Pročitao sam kako je Ćavi rekao da je zainteresovan za mene. To je nešto što me čini srećnim, da me želi klub kakav je Barselona. Ipak, ja sam srećan u Liverpulu i videćemo šta će se desiti u budućnosti. U ovom trenutku, više razmišljam o ostanku u Premijer ligi, koja je najjača na svetu - rekao je Salah.

Egipćanin i pored toga još uvek nije potpisao ugovor sa Liverpulom.

- Više puta sam govorio da želim da ostanem u Liverpulu, ali odluka je u rukama menadžmenta i oni moraju da reše te stvari. Ne postoji problem, ali potrebno je da postignemo dogovor. Novac pokazuje koliko te klub vrednuje i ceni i da je spreman da učini sve da ostaneš, ali novac nije jedini razlog o kome se razmišlja. Tu su i ambicije, sportski projekat, trener, sve je to potrebno kada se donose tako važne odluke -  rekao je Salah.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading