OGLASIO SE DEKI NAKON NAPRETKA: Govorio je o povratku bivšeg trenera Partizana!

Autor:

Sport

05.12.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Napredak u okviru 19. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0, a utiske posle teškog gostovanja u Kruševcu izneo je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković.

OGLASIO SE DEKI NAKON NAPRETKA: Govorio je o povratku bivšeg trenera Partizana!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Brz povratak na klupu poželeo je kolegi Milanu Đuričiću Đumiju, treneru kruševačkog Napretka:

- Bilo je ovo teško gostovanje, a čestitao bih i Napretku na igri. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali inicijativu, mogli smo postići i gol više, na kraju smo dali dva. U drugom poluvremenu je rival izašao više i u prvih dvadesetak minuta nam stvorio nekoliko prilika. Bila je dobra utakmica i lično sam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom, u nastavku smo se malo i "štedeli", usled napornog ritma u kom smo i zbog svega onog što nas čeka. Želim Đuričiću da se što pre vrati na klupu. "Stari lisac" poput njega koji dobro zna svoj posao nam uvek treba. Mnogo puta se izborio - izboriće se i sad - počeo je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading