MAJSTORIJA KATAIJA POD BAGDALOM: Zvezda RUTINIRALA Napredak i napravila SJAJNU UVERTIRU za Bragu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.12.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak na stadionu "Pod Bagdalom" u 19. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0 (2:0). Crveno-beli su tako napravili lepu uvertiru pred gostovanje Bragi (četvrtak, 21 čas), a golove u Kruševcu postigli su Milan Rodić i Aleksandar Katai.

MAJSTORIJA KATAIJA POD BAGDALOM: Zvezda RUTINIRALA Napredak i napravila SJAJNU UVERTIRU za Bragu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Izabranici trenera Dejana Stankovića ekspresno su "otvorili" Kruševljane, već nakon pet minuta igre. Korner je izveo Katai, Eraković je prebacio loptu glavom na drugu stativu, gde ju je pokupio Rodić, koji je iz neposredne blizine zatresao mrežu domaćina - 0:1!

Klub iz Ljutice Bogdana je nastavio sa napadima, a ređale su se šanse pred golom Napretka. Između ostalih, ogromnu priliku propustio je Ben u 39. minutu, koji je iz izgledne pozicije šutirao pored gola.

Ipak, ofanziva Zvezde isplatila se u 43. minutu, kada je Katai duplirao vođstvo. Petrović je prevario odbranu "Čarapana", pa je umesto udarca uputio perfektan pas za lucidnog krilnog napadača, koji je maestralnim lob udarcem savladao Jordanova i povisio na 0:2!

Aktuelni prvak Srbije je, prema očekivanjima, malo oborio ritam u drugom poluvremenu, a Deki je iskoristio komotan rezultat, pa je redom sa terena "izvlačio" nosioce igre. Napretku je poništen gol u 53. minutu, nakon što je VAR-om konstatovana ofsajd pozicija Baćanina, pa domaći sastav nije uspeo da završnicu susreta učini zanimljivom.

Branilac titule se sada izjednačio na prvenstvenoj tabeli sa liderom Partizanom (po 50 bodova), koji će od 15:45 časova ugostiti Novi Pazar u Humskoj.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading