RADE BOGDANOVIĆ OSTKRIO ISTINU O STANOJEVIĆU: Priča ugledala svetlost dana - najurio je STARTERA u reprezentaciji Srbije!

Autor:

Sport

05.12.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši jugoslovenski i srpski fudbaler Rade Bogdanović, govorio je o sadašnjem treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću u emisiji "Mojih Top 11".

RADE BOGDANOVIĆ OSTKRIO ISTINU O STANOJEVIĆU: Priča ugledala svetlost dana - najurio je STARTERA u reprezentaciji Srbije!

Foto: printscreen/Youtube/Starsport

Rade Bogdanović o Aleksandru Stanojeviću

Naime, Bogdanović je svojevremeno doveo Nemanju Gudelja na probu u Srbiju, a tadašnji trener mlađih selekcija naše zemlje Aleksandar Stanojević, kasnije i strateg Partizana, nije prepoznao potencijal u sadašnjem starteru reprezentacije naše zemlje:

- Zvao me je njegov otac Nebojša, mislim da je to bio period između 2005. i 2008. godine. Pitao me je za sina, Nemanju, da ga selektiraju ovde u Srbiji. I doveo sam ga, trener je bio Aleksandar Stanojević… Odigrao je utakmice i kada sam pitao šta mislite o njemu rečeno mi je: “Imamo takvih koliko hoćeš”. Sada mi je drago što je reprezentativac, jer je on sjajan momak, radnik. Jedan izuzetno vaspitan momak- odgovorio je Stanojević svojevremeno na pitanje Bogdanoviću.

 

 

Podsetimo, Gudelj iza sebe ima karijeru za pohvalu, a nakon Ajaksa sa velikim uspehom nastupa u dresu Sevilje. Takođe, važan je šraf u reprezentaciji Srbije koju sa velikim uspehom predvodi Dragan Stojković Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading