CRVENA ZVEZDA GA SPREMNO ČEKA: Član šampionske generacije Partizana ZAPALIO Srbiju!

Autor:

Sport

05.12.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u nedelju od 13 i 30 u Kruševcu sa ekipom Napretka u 19. kolu Superlige Srbije.

CRVENA ZVEZDA GA SPREMNO ČEKA: Član šampionske generacije Partizana ZAPALIO Srbiju!

Foto: Starsport/Ilustracija

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je i Saša Marjanović, bivši napadač crno-belih:

- Biću možda grub, ali u utakmicu sa Radom smo ušli sramno! Prvi ja, delovali smo kao da nam se nije igralo. Jeste teren bio loš, ali to nije opravdanje. Odnos i pristup mora u potpunosti da se promeni. O Zvezdi se sve zna, mnogo sjajnih individualaca, ali dolaze kod nas i imamo pravo na nadu- ističe kapiten Saša Marjanović, a prenosi "Sportski žurnal".

Foto: Starsport/Ilustracija

 

Priznaje najbolji Napretkov igrač i lider da nedostaje čvrsta ruka šefa Đuričića i da se to, bez obzira na trud njegovih pomoćnika, očigledno odrazilo na igru. Posle poraza od Rada, igrači su se međusobno pogledali u svlačionici.

Republika

Foto: FK Napredak

 

- Ozbiljni smo momci, poruka i pouka je jedina moguća - ništa u životu, pa i na terenu ne može da se postigne sa lošim odnosom i nadam se da nam se takvo izdanje više neće ponoviti. U stvari, siguran sam u to- naglašava Marjanović.

Čemu se mogu nadati navijači, kapiten Čarapana je odgovorio:

- Čujemo da je veliko interesovanje i pozvao bih navijače da napune tribine, daju nam vetar u leđa. Obećavam da ćemo dati sve od sebe i nećemo ih razočarati. Jasno je da je Zvezda favorit, ali nije bauk. Imali su mnogo utakmica, verujem da ih umor stiže i potrudićemo se da upravo to iskoristimo i izborimo povoljan rezultat- rekao je Marjanović.

Marjanović je za Partizan igrao u sezoni 2016/2017 i u šampionskoj generaciji crno-belih upisao je 10 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading