MORAĆE DA VADE KESTENJE IZ VATRE: Velika GLAVOBOLJA pred meč ODLUKE u Humskoj!

Autor:

Sport

05.12.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Anortozisa u četvrtak u Humskoj odlučuju o plasmanu u nokaut fazu Lige konferencija, a Kiprani taj duel vide kao priliku za spas sezone.

MORAĆE DA VADE KESTENJE IZ VATRE: Velika GLAVOBOLJA pred meč ODLUKE u Humskoj!

Foto: Starsport

Kvinsi Menig i Rikardo Gomeš

Naime, Anortozis je doživeo neprijatni iznenađenje u okviru kiparskog prvenstva, a njihov trener Timur Kecbaja veruje da će njegov tim za kiks da se "izvadi" u Beogradu.

- Imamo ovaj problem od početka sezone, da nam ni dva postignuta gola nisu dovoljna za pobedu. Vrlo sam razočaran jer smo se dosta potrošili da bismo izjednačili, a onda ni to nismo uspeli da sačuvamo. Stalno pravimo individualne greške i primamo golove. A, sada u Evropi nas čeka mnogo bolji, mnogo organizovaniji protivnik, ali ćemo uraditi sve da izborimo prolaz u prolećnu fazu takmičenja. Ovaj poraz neće obrisati sve dobro što smo uradili do sada - najavio je Kecbaja.

Da li je ranjeni lav najopasniji, ili Kecbaja "preti" praznom puškom videćemo u četvrtak od 18:45 u Humskoj, ali jasno je da Kipranima ne fali motiva uoči susreta koji donosi plasman u 1/16 finala novoformiranog evropskog takmičenja.

Podsetimo, Partizan je slavio na Ostrvu sa 2:0, a detalja iz Nikozije možete se podsetiti u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading