NAKON BARSELONE ŠOK I U MADRIDU! Majorka NEVEROVATNIM PREOKRETOM srušila Atletiko!

Autor:

Sport

04.12.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava iznenađenja desila su se danas u španskoj La ligi. Najpre je Barselona poražena na svom "Nou Kampu" od Betisa 1:0, da bi samo malo kasnije publika ostala šokirana i na madridskom stadinu "Vanda Metropolitano". Naime, Atletiko Madrid poražen je na svom stadionu od ekipe Majorke rezultatom 2:1 nakon šokantnog preokreta.

NAKON BARSELONE ŠOK I U MADRIDU! Majorka NEVEROVATNIM PREOKRETOM srušila Atletiko!

Foto: Tanjug/AP

Dijego Simeone

Jorgandžije su teško probijali defanzivni bedem gostiju, to im je konačno "pošlo za nogom" u 68. minutu kada je Koke sa centra igrališta poslao dugu loptu za Koreu, koji potom sa desne strane šalje loptu u peterac gde Mateus Kunja nespretno reaguje, ali je nenako uspeo da loptu prebaci iza gol linije.

Izgledalo je da su ''Jorgandžije'' prelomile meč u svoju korist, ali se Majorka nije predavala i u 80. minutu je stigla do izjednačenja kad se Franko Ruso sjajno snašao u šesnaestercu nakon prekida glavom savladao nemoćnog Jana Oblaka za 1:1.

Do kraja je Atletiko pokušao da izvrši dodatni pritisak ali to im se obilo o glavu kada je Kubo posle sjajne kontre u 90. minutu meča doneo preokret i sva tri boda ekipi Majorke.

Mogao je Atletiko do izjednačenja u nadoknadi vremena, ali veliku priliku nije iskoristio Žoao Feliks.

"Jorgandžije" su trenutno na četvrtom mestu na tabeli sa 29 bodova dok Majorka ima 19 i nalazi se na dvanaestoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading