POJAČANJE KAD JE NAJPOTREBNIJE: Stanojević saopštio SJAJNE VESTI!

Autor:

Sport

04.12.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan očekuje nastavak trke za titulu, a na tom putu prva naredna prepreka je ekipa Novog Pazara koja gostuje crno-belima u okvriru 19. kola Superlige Srbije.

POJAČANJE KAD JE NAJPOTREBNIJE: Stanojević saopštio SJAJNE VESTI!

Foto: Starsport

Aleksadnar Stanojević

Gostujuća ekipa neporažena je u osam prethodnih mečeva što je samo pokazatelj da se crno-beli moraju pripremiti za ozbiljan meč. 

- Naravno da je lakše igrati u Beogradu, nego u Pazaru. Oni su sa novim trenerom vezali osam utakmica bez poraza. Od tih osam su dosta igrali kod kuće, tako da nam je sigurno lakše da igramo na našem stadionu. Ali generalno, izuzetno su agresivni i borbeni. Videćemo na koji način ćemo probiti njihov blok - rekao je Stanojević.

Ono što je dobra vest za Stanojevića je svakako i to da će imati više igrača na raspolaganju, pošto su se u tim vratili bitni šrafovi ekipe.

- Vujačić se vratio, Holender, Terzić... Oni su imali neki ritam treninga, radili na kondiciji. Nisu to duge pauze. Računam na sve, biće svi u ovoj utakmici s Pazarom, nadam se i nadalje - rekao je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo se, Partizan osim borbe u domaćem prvenstvu očekuje i borba za evropsko proleće gde u Ligi konferencija igraju odlučujući duel protiv ekipe Anartozisa u kojem je pobeda svakako prioritet.     

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading