OTIŠAO JE NAJVEĆI: Stanojević SKRHAN BOLOM zbog Moce!

Autor:

Sport

04.12.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izneo je očekivanja pred utakmicu 19. kola Superlige Srbije. U Humsku u nedelju od 15:45 časova stiže novi Pazar, a šef struke crno-belih je zadovoljan činjenicom da može da računa na trio igrača koji su bili pod upitnikom.

OTIŠAO JE NAJVEĆI: Stanojević SKRHAN BOLOM zbog Moce!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Vujačić se vratio, Holender i Terzić takođe. Oni su trenirali, nisu bili dugo na pauzi i u ritmu su. Biće svi spremni za utakmicu i računam na sve. Nadam se da će u ovom foto-finišu biti sve kako treba - rekao je Stanojević, koji je izneo pohvale na račun forme Pazaraca.

Republika

Foto: Starsport

Crnogorac se vratio u pogon

Okrećemo se našim aktivnostima. Igramo protiv Pazara koji osam utakmica nije izgubio. Sigurno da nam je lakše da igramo na svom terenu. Videćemo kako ćemo uspeti da probijemo njihov blok. Nezgodna su ekipa, homogena, disciplinovana. 

Trener vicešampiona Srbije se pozabavio i mečom sa Anortozisom, koji se igra u četvrtak, a koji odlučuje pitanje prolaza u nokaut fazu Lige konferencija.

Republika

Foto: Starsport

 

Stanojević o Moci: Odlazak najvećeg!

Stanojević se biranim rečima oprostio od legende Partizana Momčila Moce Vukotića, koji je preminuo u petak u 72. godini života.

- Otišao je najveći ikada, svi znamo ko je bio šta je bio. Ja sam dosta mlađi i nisam ga gledao uživo. On je bio deo crno-bele porodice. Bio je institucija. Pratili smo situaciju oko njegove bolesti i svima nam je teško zbog toga - istakao je strateg "Parnog valjka", koji je zatim dodao:

- Učili smo da je Moca najveći. Gledali smo snimke, utakmice, derbije, titule. Za nas je bio sinonim Partizana. Slažem se sa Saletom da se stadion nazove po Moci

- Što se tiče postave kalkulisaćemo, pošto nas očekuje i meč sa Anortozisom i probaćemo sve to da uklopimo. Dobro je da odlučujemo na našem stadionu o prolasku. Ako zaslužimo proćićemo, ako ne zaslužimo nećemo. Ja nemam problem sa tim - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, Partizan posle 18 odigranih kola ima tri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu na prvenstvenoj tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading