STIŽE POJAČANJE! Bomba samo što nije EKSPLODIRALA!

Autor:

Sport

04.12.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Radničkog iz Kragujevca Stefan Mitrović, vrlo lako bi mogao da zaigra za selekciju Kanade, za koju sa velikim uspehom nastupa već godinama unazad golman Crvene zvezde Milan Borjan.

STIŽE POJAČANJE! Bomba samo što nije EKSPLODIRALA!

Foto: Starsport

Golman Crvene zvezde Milan Borjan

Igre u prvom timu Radničkog i talenat mladog fudbalera prepoznali su i u stručnom štabu čairskog superligaša, ali i u reprezentaciji Kanade:

Republika

Foto: Starsport

Prvotimac Radničkog Stefan Mitrović

- Rođen sam u Kruševcu i kada sam imao samo šest meseci moji roditelji Tanja i Ivan preselili su se u Kanadu, gde i sada žive i rade. Imam mlađeg brata, koji se, ne bavi sportom. Počeo sam da treniram fudbal kada sam napunio pet godina u klubu Hamilton Srbija iz kojeg sam par godina kasnije prešao u ekipu Soflit Hanajol takođe u Hamiltonu. Kada sam imao 11 godina došli su i odveli me u svoj kamp ljudi iz Akademije Đivova u okolini Hamiltona, a nekoliko godina potom angažovan sam u Akademiji fudbala Empajer Nijagara. Onda sam sa 17 godina došao u rodnu Srbiju i odmah stigao na Čair, gde u Radničkom imam profesionalni ugovor do leta 2023.godine- rekao je Mitrović za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading