OVO MENJA SVE: Zvezda dobila NAJVEĆE POJAČANJE pred meč odluke u Bragi!

Autor:

Sport

04.12.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće sledećeg četvrtka u Bragi (21 čas) da izbore plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a aktuelni prvak Srbije imaće podršku navijača na stadionu "Municipal".

OVO MENJA SVE: Zvezda dobila NAJVEĆE POJAČANJE pred meč odluke u Bragi!

Foto: Starsport

Naime, uprkos restriktivnim merama za suzbijanje pandemije koronavirusa, domaćin je, u skladu sa propisima UEFA, obezbedio deo tribine za "Delije". Najvatrenije pristalice crveno-belih na raspolaganju imaju 500 ulaznica, a cena je 15 evra.

Nema dileme da će Zvezda imati ogromnu podršku u Portugalu, posebno jer se Braga nalazi blizu španske granice, što olakšava dolazak Srba koji žive na celim Pirinejima.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda će imati "vetar u leđa" u Portugalu

Podsetimo, izabranici trenera Dejana Stankovića su posle pet kola drugog po rangu evropskog takmičenja sakupili deset bodova, ali zbog svojevrsnog "raspada" Ludogoreca još uvek nisu osigurali prolaz u 1/16 finala. Svakako da će sa "Delijama" biti mnogo lakše...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading