TEŠKA ŽIVOTNA BORBA RADAKOVIĆA: Bivši igrač Partizana bije najvažniju bitku - svi se mole za njega! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.12.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši golman Partizana Radovan Radaković, bije veliku životnu bitku s kojom se susreo kada su mu lekari dijagnostifikovali invazivno difuzni tumor želuca.

TEŠKA ŽIVOTNA BORBA RADAKOVIĆA: Bivši igrač Partizana bije najvažniju bitku - svi se mole za njega! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Bivši golman Partizana Radovan Radaković

Radaković je uspešno završio lečenje u Turskoj i svi se nadaju da će oporavak da krene u najboljem smeru, a bivši reprezentativac Jugoslavije je u razgovoru za Tanjug TV opisao horor kroz koji je prošao.

- Pitao sam odmah koliko još imam života. To ne mogu da opišem, to je neka vrućina, hladan znoj… Okrene se cela soba, ceo život vam se okrene i prođe kroz vas za tih par sekundi… Kada mi je doktor rekao da imam još tri do pet meseci, uplašio sam se, imao sam strah. Međutim, kako vreme odmiče i kako se borim, sve to manje i manje - rekao je Radaković.

 

 

- Jedva sam mogao da pričam, a ne da hodam. Izvađen mi je želudac, žučna kesa, deo tankih creva i sve žlezde iz organa. Mnogo je teško u glavi da se sve kockice spoje. Kažu doktori, psihijatri, psiholozi, samo treba pozitivno razmišljati… Jeste, slažem se, ali dođu i crne misli… Najteže je bilo saznanje. Posle toga, sve operacije i bolovi, sve bude i prođe, ali saznanje i u glavi što tog momenta bude, to je noćna mora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading