SVE JE ŽRTVOVAO ZBOG PARTIZANA: Ove reči LEGENDARNOG Moce teraju Grobarima SUZE NA OČI!

Autor:

Sport

03.12.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su još uvek u šoku zbog smrti proslavljenog asa Partizana Momčila Vukotića, a koliko je bio privržen crno-belim bojama govori i činjenica da je žrtvovao karijeru zbog kluba iz Humske.

SVE JE ŽRTVOVAO ZBOG PARTIZANA: Ove reči LEGENDARNOG Moce teraju Grobarima SUZE NA OČI!

Foto: Starsport

Popularni Moca se vratio u Beograd posle samo jedne sezone u francuskom Bordou, i to kao drugi strelac tamošnje lige. On se tada odrekao svega, kako bi "Parnom valjku" pomogao u borbi za opstanak.

Istina je i da sam zbog Partizana zanemario karijeru, ali ne kajem se, i danas bih u toj situaciji isto postupio! - prisetio se Vukotić u razgovoru za "Večernje novosti", a potom je opisao period kada je došao u Humsku, leta 1962. godine.

Ja sav u belom, jednu loptu primim na grudi, ostade crvena šljaka. Tada su mi rekli da dođem na sledeći trening, ali, kako se otac vratio u Mladenovac, a mi živeli u Rakovici, dovede me mama. Uh, kako su me gledali, i tada sam majci rekao da ću od tada ići sam na treninge. Tako je i bilo.

 

 

On je, tom prilikom, ispričao i anegdotu o legendarnom Stjepanu Bobeku.

- Sećam se čuvenog Bobeka po tome što nam je puštao grčku muziku dok smo imali kondicione treninge. Tada sam je mrzeo, a zavoleo sam je mnogo godina kasnije, kada sam radio kao trener u Grčkoj - govorio je Moca Vukotić.

Podsetimo, legenda Partizana preminula je u 72. godini života, posle kraće i teške bolesti, a od njega su se potresnom objavom na Tviteru oprostili i crno-beli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading