KAPITALNO POJAČANJE ZA SLEDEĆU SEZONU: Zvezda potpisuje REPREZENTATIVNOG defanzivca!

Autor:

Sport

03.12.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Milan Rodić već duži niz godina pokriva levi bok aktuelnog prvaka Srbije, a izgleda da će tako biti i posle leta 2022. godine.

KAPITALNO POJAČANJE ZA SLEDEĆU SEZONU: Zvezda potpisuje REPREZENTATIVNOG defanzivca!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Naime, povremenom reprezentativcu Srbije po okončanju sezone ističe ugovor sa crveno-belima, ali je on najavio da će staviti paraf na novi.

Razgovaram sa klubom oko svog statusa posle ove sezone, a ima vremena za dogovor. Osećam se dobro i važno je da postižemo dobre rezultate - otkrio je bivši igrač, između ostalih, OFK Beograda i Zenita, a zatim je najavio nove uspehe sa Zvezdom, uprkos izazovima.

Republika

Foto: Starsport

Ne seli se iz Ljutice Bogdana - Milan Rodić u zagrljaju sa Dejanom Stankovićem

- Tesko je pobeđivati sigurno na tri fronta, svaka tri dana i ritam je baš paklen. Ranije se za celu sezonu igralo 40 utakmica, sada već na polusezoni odigramo 35. Znamo da smo se smučili svima sa našim uspesima, ali moraće da nas trpe, jer još ne planiramo da stanemo! - podvukao je Rodić za "Maxbetsport".

Podsetimo da je 30-godišnji levi bek na stadion "Rajko Mitić" stigao 2017. godine iz Krila Sovjetov, a dres "Orlova" nosio je u sedam navrata. Za razliku od Milana Rodića, drugačija sudbina čeka njegovog partnera iz Zvezdine odbrane Miloša Degeneka, kao i napadača Loija Dionija, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading