VLAHOVIĆ KAO NOVAK! Otkrivena tajna astronomskog uspeha mladog napadača!

Autor: Republika

Sport

02.12.2021

21:16

Dušan Vlahović je jedan od najboljih napadača na svetu trenutno i najbolji strelac Serije A, a sve je to došlo predanim radom.

VLAHOVIĆ KAO NOVAK! Otkrivena tajna astronomskog uspeha mladog napadača!

Starsport

Dušan Vlahović

Kondicioni trener napadača Fiorentine, Stefan Ilić sa kojim sarađuje već duže vreme, otkrio je neke od detalja rada sa Vlahovićem.

- Nije lako raditi sa takvim igračem. Vlahović je veliki profesionalac. Trenutno radimo na planu i programu njegove ishrane. Ne smem otkrivati šta tačno jede, ali kao i u svakom trkačkom sportu ishrana treba da se bazira na biljnim proizvodima, meso treba izbegavati. Novak i Vlahović imaju sličan program ishrane. Cela ova priča oko Vlahovića nije neki fenomen. Mislim da je to sasvim normalno i to je rezultat velikog truda. Vlahović je kad pogledamo statistiku 2019. na 2020. postigao šest golova, a 2020. na 2021. već 21 gol. Mislim da će biti sve bolji - rekao je Ilić za "Kurir TV".

Trener je otkrio i kakav je Vlahović privatno.

- Lepo je raditi sa njim jer je veliki profesionalac. Imamo prijateljski odnos. Ne ponaša se kao "zvezda". Skromnost vodi do uspeha. Tako savetujemo i Vlahovića. Ove godine se nezaslužno nije našao na dodeli za najboljeg mladog igrača na svetu i to je vrlo neprofesionalno sa strane FIFA. Ono što izdvaja Vlahovića od drugih igrača je posvećenost svom timu. Preporučio bih mu da uvede i sportskog psihologa u svoj tim.

Komentari (0)

Loading