VLAHOVIĆ KAO NOVAK! Otkrivena tajna astronomskog uspeha mladog napadača!

Autor:

Sport

02.12.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović je jedan od najboljih napadača na svetu trenutno i najbolji strelac Serije A, a sve je to došlo predanim radom.

VLAHOVIĆ KAO NOVAK! Otkrivena tajna astronomskog uspeha mladog napadača!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Kondicioni trener napadača Fiorentine, Stefan Ilić sa kojim sarađuje već duže vreme, otkrio je neke od detalja rada sa Vlahovićem.

- Nije lako raditi sa takvim igračem. Vlahović je veliki profesionalac. Trenutno radimo na planu i programu njegove ishrane. Ne smem otkrivati šta tačno jede, ali kao i u svakom trkačkom sportu ishrana treba da se bazira na biljnim proizvodima, meso treba izbegavati. Novak i Vlahović imaju sličan program ishrane. Cela ova priča oko Vlahovića nije neki fenomen. Mislim da je to sasvim normalno i to je rezultat velikog truda. Vlahović je kad pogledamo statistiku 2019. na 2020. postigao šest golova, a 2020. na 2021. već 21 gol. Mislim da će biti sve bolji - rekao je Ilić za "Kurir TV".

Trener je otkrio i kakav je Vlahović privatno.

- Lepo je raditi sa njim jer je veliki profesionalac. Imamo prijateljski odnos. Ne ponaša se kao "zvezda". Skromnost vodi do uspeha. Tako savetujemo i Vlahovića. Ove godine se nezaslužno nije našao na dodeli za najboljeg mladog igrača na svetu i to je vrlo neprofesionalno sa strane FIFA. Ono što izdvaja Vlahovića od drugih igrača je posvećenost svom timu. Preporučio bih mu da uvede i sportskog psihologa u svoj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading