IMA SE, MOŽE SE! Plaćaju ga milion evra mesečno, on ne dobija priliku ni sa klupe!

Autor:

Sport

02.12.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je sve u redu na relaciji Isko - Karlo Anćeloti, obojica su to potvrdili, ali brine činjenica da Isko ne igra ove sezone.

IMA SE, MOŽE SE! Plaćaju ga milion evra mesečno, on ne dobija priliku ni sa klupe!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Real Madrida, Isko Alkoron, već duže vreme dobija priliku da igra na kašičicu, ili čak ni toliko, pa su se novinari u Španiji bavili njegovim primanjima dok sedi na klupi.

Brojka je brutalna,  jer 29-godišnji vezni fudbaler koji prima oko 250 hiljada evra na nedeljnom nivou, dolazi na svaki trening, uredno trenira, ali ga Anćeloti čak ne šalje ni na zagrevanje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Možda ne igra mnogo, ali bar nema finansijskih problema

"Marka" prenosi i da je Isko odbio da nastavi zagrevanje kada mu je trener Davide Anćeloti (drugi trener Reala) rekao da to nastavi nakon što je prethodno Karlo Anćeloti uveo Jovića i Kamavingu.

Desilo se to protiv Granade, od tada Isko čak nije ni na zagrevanju, jasno je da njegovo vreme u Realu ističe i da možda već sada može da traga za novim klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading