TUŽILAŠTVO KONTAKTIRALO I RONALDA: Pod istragom njegov TAJNI SPORAZUM sa Juventusom!

Autor:

Sport

02.12.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana se sve više, u italijanskim medijima, piše o malverzacijama uprave torinskog Juventusa u sastavu Andrea Anjeli, Pavel Nedved i Fabio Paratići ali i ostali aktuelni i bivši direktori "stare dame" koji su pod istragom. Prema poslednjim informacijama sa Apenina, italijansko državno tužilaštvo moglo bi u toku istrage da ispita i fudbalera Kristijana Ronalda koji je do skora nastupao za ovaj klub.

TUŽILAŠTVO KONTAKTIRALO I RONALDA: Pod istragom njegov TAJNI SPORAZUM sa Juventusom!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Ronaldo bi dakle mogao da u istragu bude uključen u svojstvu svedoka zbog "tajnog sporazuma" koji je imao sa "starom damom".

Kako se navodi, postoji snimak telefonskog razgovora u kojem direktori velikana iz Torina govore o "dokumentu koji ne bi trebao da postoji".

 

 

Kako dalje navode italijanski mediji, taj dokument jos uvek nije pronađen, uprkos naporima tužilaštva koje ispituje klupske direktore i o Ronaldovom dogovoru sa klubom iz Torina.

Podsetimo se, Ronaldo je za tri sezone u Juventusu odigrao 134 utakmice i postigao je 101 gol, a zabeležio je i 22 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading