GOTOVO JE SA BAJERNOM: Levandovski NAREDIO menadžeru da uradi sve kako bi prešao u OVAJ KLUB!

Autor:

Sport

02.12.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Poljak Robert Levandovski će sasvim izvesno narednog leta napustiti minhenski Bajern. Kako prenosi špansksi list "As" bombarder Bavaraca je kontaktirao svoje agente i poručio im da mu omoguće transfer u Real Madrid.

GOTOVO JE SA BAJERNOM: Levandovski NAREDIO menadžeru da uradi sve kako bi prešao u OVAJ KLUB!

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Poljski bombarder je razgovarao sa menadžerom Pinijem Zahavijem, kojem je rekao da i pored svih ponuda prelazak u Real mora biti prioritet.

"AS" ističe da će osim Levandovskog, na tržištu narednog ljeta biti i Erling Haland, za kojeg su zainteresovani brojni klubovi. A od narednog ljeta to bi mogao da bude i Bajern, ukoliko ostane bez Levandovskog.

 

 

Levandovski je u Bajern stigao 2014. godine iz Borusije Dortmund. Vrlo brzo je postao legenda Bavaraca, kao i jedan od najboljih igrača svih vremena, ovog nemačkog giganta.

Sa ekipom iz Minhena je u proteklih sedam godina osvojio sve što se može osvojiti, a u glasanju za "Zlatnu loptu", Levandovski je pre dva dana završio na drugom mestu, odmah iza Argentinca Lionela Mesija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading