ZVEZDO, KAKVA JE OVO PROVOKACIJA?! Voždovac prokomentarisao VELIKU GREŠKU na Marakani

Autor:

Sport

02.12.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli sinoć da, na svom stadionu, savladaju Voždovac rezultatom 1:0, u zaostalom meču Superlige Srbije. Osim bledog izdanja gostiju ali i začuđujuće slabo odigrane partije crveno-belih, meč će ostati upamćen i po velikoj grešci spikera sa "Marakane".

ZVEZDO, KAKVA JE OVO PROVOKACIJA?! Voždovac prokomentarisao VELIKU GREŠKU na Marakani

Foto: Starsport

Marakana

Prisutne navijače nasmejala je situacija kada je Voždovac u drugom poluvremenu pravio trostruku izmenu.

Naime, tada je zvanični spiker Crvene zvezde napravio lapsus i umesto za Voždovac najavi izmenu u timu Dubočice! 

Podsetimo se, Dubočica je tim koji je nešto ranije igrao osminu finala Kupa protiv Partizana, a to naravno nije promaklo ni Zmajevima koji su se oglasili na zvaničnom tviter nalogu kluba.

- Zvezdo, kakva je ovo provokacija? Igrate sa Dubočicom? Recite spikeru da više nije na utakmici Kupa Srbije, već da je ovo Superliga - navode iz Voždovca.

 

Inače, crveno-beli su slavili golom Mirka Ivanića, a posle meča se podigla se velika "prašina" zbog spornog detalja u drugom poluvremenu zbog nekorišćenja VAR tehnologije kod duela između Gobeljića i Mašovića u šesnaestercu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading