MARAKANA ZAVIJENA U CRNO: Preminuo legendarni Zoran Mijović!

Autor: Republika

Sport

02.12.2021

12:11

Tuga na "Marakani"! Legendarni blagajnik Crvene zvezde Zoran Mijović preminuo je u sredu u 70. godini posle teške bolesti.

MARAKANA ZAVIJENA U CRNO: Preminuo legendarni Zoran Mijović!

Starsport

Mijović je skoro ceo svoj radni vek proveo u Zvezdi s kojom je, kao operativac, bio i prvak Evrope i sveta 1991. godine. Skoro je otišao u penziju, kada je mesto blagajnika prepustio sinu Igoru.

Pored toga što je bio blagajnik, Mijović je tokom svog boravka u Zvezdi jedno vreme bio i član Upravnog odbora.

Svi ljubitelji crveno-belih boja su primili ovu vest sa velikom tugom, a na "Marakani" će ga večno pamtiti.

FK Crvena zvezda se biranim rečima oprostila od Mijovića:


- Čovek koji je od 1981. godine bio deo Crvene zvezde, prisustvovao onim najlepšim, ali i najtežim trenucima - napustio nas je posle borbe sa teškom bolesti. On je u fotelju blagajnika našeg kluba seo pre četiri decenije i neko je od koga su mnoge stvari u Zvezdi zavisile, pogotovo kada je u pitanju organizacija velikih utakmica koje su sa sobom donosile rekordne posete na našem stadionu. Bio je neko na koga su svi u klubu, ali i navijači mogli da se u potpunosti oslone, zbog toga je uvek među zvezdašima važio za omiljenog. 

Foto: FK Crvena zvezda

Preminuo Zoran Mijović

Nažalost, u toku meča sa Voždovcem - do nas je stigla tužna vest. Napustio nas je čovek koji je mnogo toga uradio za Crvenu zvezdu, pre svega u organizacionom smislu, a onda i ljudskom, jer su se u njegovom višedecenijskom delovanju u klubu, mnoge stvari menjale, iz dana u dan, iz godine u godinu. 
 
Uvek vedar, nasmejan i hiperaktivan, nedostajaće svima u klubu. 
 
FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Mijović! Neka mu je večna slava
- piše u oproštaju crveno-belih.

Komentari (0)

Loading