STANKOVIĆ POVUKAO RADIKALAN POTEZ: Evo zašto Dragovića sinoć nije bilo na terenu!

Autor:

Sport

02.12.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda je tokom tekuće sezone imala pregršt kadrovskih problema. Tim Dejana Stankovića kosili su stomačni i korona virus, povrede bitnih igrača ali i žuti i crveni kartoni koji su trenera crveno-belih dovodili u situaciju da mora da kombinuje tim u domaćem ali i evropskom takmičenju.

STANKOVIĆ POVUKAO RADIKALAN POTEZ: Evo zašto Dragovića sinoć nije bilo na terenu!

Foto: Starsport

Dragović i Stanković

Stoga je Stanković bio primoran da s vremena na vreme odmori pojedine bitne igrače u timu, kako ih ne bi izlagao ni minimalnom riziku za povredu, pošto Zvezdu čeka odlučujući meč u Ligi Evrope protiv portugalske Brage, koji će odlučiti da li će na "Marakani" biti evropskog pročeća. 

Tako je, u sredu uveče bilo iznenađenje protiv Voždovca, izostanak komadanta odbrane Aleksandra Dragovića.

Nije u pitanju povreda, već kako saznaju beogradski mediji, samo vreme za mini odmor defanzivca, posle serije od četiri odigrana meča za samo deset dana.

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Reprezentativac Austrije je, podsetimo se, preležao koronavirus, koji ostavlja traga i potreban je duži period kod igrača da se vrate u takmičarski ritam.

Od dolasku na "Marakanu", defanzivac je odigrao 26 utakmica, postigao tri gola i zabeležio jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading