SRBINU NEĆE BITI DRAGO ŠTO OVO ČUJE: Ibrahimović OTKRIO prljavu igru Siniše Mihajlovića!

Autor:

Sport

02.12.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Šveđanin Zlatan Ibrahimović je još jednom pričao o prijateljstvu sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem.

SRBINU NEĆE BITI DRAGO ŠTO OVO ČUJE: Ibrahimović OTKRIO prljavu igru Siniše Mihajlovića!

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović

Povodom najave autobiografije pod nazivom "Adrenalina", Ibra je u opširnom intervjuu za "Korijere dela Sera" otkrio da njegov odnos sa Mihajlovićem nije od početka bio prijateljski.

Šveđanin se prisetio igračkih dana srpskog trenera i trenutaka koje su delili na terenu kao suparnici.

- Siniša me je jednom prilikom provocirao tokom čitavog meča na terenu govoreći mi grozne stvari na srpskom i pao sam na to. Sada me zove sinom. Kada se razboleo od iste bolesti kao i moj brat, spakovao sam se i otišao za Bolonju. Miha je bio loš na terenu, baš kao i Balak, još jedan profesionalni provokator, ali to je radio kako bi saigračima doneo prednost - rekao je Ibrahimović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Napadač je otkrio i da je birao između Milana i Napolija i zašto je odlučio da iz Los Anđeles Galaksija pojača "rosonere".

- Maradona je mit. Gledajući dokumentarac o njemu odlučio sam da odem u Napoli, da uradim kao Dijego, da osvojim Skudeto. Bio sam umoran od Amerike, mislio sam da ću se penzionisati, a onda mi je Mino Rajola rekao da sam lud i da moram da se vratim u Italiju. Napoli je tada otpustio Anćelotija, pa sam pitao Mina gde da odem, koji tim je lošiji. Milan je tada izgubio 5:0 u Bergamu i ja sam presekao. Rekao sam sebi da idem u klub koji poznajem, baš kao i grad - poručio je Zlatan Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading