GROBARI, ISPISANA JE ISTORIJA PRED VAŠIM OČIMA: Fenomenalna vest za Stanojevića posle pobede nad Dubočicom!

Autor:

Sport

01.12.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Partizana Aleksandar Stanojević 148. put je sedeo na klupi crno-belih, što ga stavlja na treće mesto "večne liste" u Humskoj.

GROBARI, ISPISANA JE ISTORIJA PRED VAŠIM OČIMA: Fenomenalna vest za Stanojevića posle pobede nad Dubočicom!

Foto: Starsport

"Parni valjak" se namučio u Nišu, ali je uspeo da minimalcem protiv Dubočice obezbedi prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije. Popularni Stanoje je na ovom susretu i definitivno preskočio legendarnog golgetera Stjepana Bobeka, koji je 147 puta trenirao Partizan.

Sada je iznad njega Ilješ Špic sa 206 utakmica na klupi Partizana i on bi teorijski gledano bio moguć da bude dostignut u jesen 2022. godine.

Na prvom mestu, ubedljivo iznad svih, još dugo će biti Ljubiša Tumbakovića sa čak 405 takmičarskih mečeva na klupi crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

"Nedostižan" - Ljubiša Tumbaković

Podsetimo da je Stanojević za loše izdanje svojih izabranika na jugu Srbije "okrivio" teren, a vicešampion Srbije u nedelju dočekuje Novi Pazar u 19. prvenstvenom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading