NORVEŽANIN IPAK OTIŠAO U BERLIN: Bio je VIĐEN u Zvezdi, a sada je POTPISAO za Hertu!

Autor:

Sport

01.12.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fredrik Andre Bjerkan, levi bek norveškog Bodea, potpisaće ugovor sa berlinskom Hertom, do leta 2025. godine.

NORVEŽANIN IPAK OTIŠAO U BERLIN: Bio je VIĐEN u Zvezdi, a sada je POTPISAO za Hertu!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Norveškog reprezentativca, kome na zimu ističe ugovor sa učesnikom Lige konferencija, letos je silno želela Crvena zvezda, koja je u njemu videla idealnu zamenu za Milana Rodića.

Fredrik je dinamičan igrač i mnogo radi za ekipu u svakoj utakmici. On je ofanzivan levi bek ali ne zaboravlja defanzivne dužnosti. Prezadovoljni smo što je izabrao Hertu - rekao je Fredi Bobić, sportski direktor kluba sa "Olimpijskog stadiona".

I Norvežanin je izrazio zadovoljstvo angažmanom u Bundesligi.

Herta je fantastičan klub i jedva čekam da zaigram za nju. Odluka je bila laka delom i zbog toga što je pre mene nekolicina norveških fudbalera sa uspehom nosila dres Herte i klub ima dobru reputaciju u mojoj zemlji - poručio je Bjerkan.

Iako je jasno da od Bjerkana nema ništa, "Delije" sa nestrpljenjem iščekuju dolazak drugog Norvežanina, centarfora Moldea Ohija, koji će pojačati redove prvaka Srbije već na zimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading