POTRESNA ISPOVEST ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Brat mi je umro na rukama - ne verujem u Boga, samo u sebe!

Autor: Republika

Sport

01.12.2021

12:01

Slavni Šveđanin Zlatan Ibrahimović je u potresnoj ispovesti govorio o smrti brata i teškim životnim trenucima koji su ga učinili jačim.

POTRESNA ISPOVEST ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Brat mi je umro na rukama - ne verujem u Boga, samo u sebe!

twitter.com/El Partidazo de COPE

Zlatan Ibrahimović otvorio dušu

U razgovoru za "Koriere delo Sera" Ibrahimović je ispričao kako je teško podneo smrt brata koji je bolovao od leukemije.

Moj otac je jako patio zbog rata u Jugoslaviji. Svakog dana dobijao je vesti o tome kako je neko koga on zna poginuo. Pomagao je izbeglicama. Mene je uvek pokušava da zaštiti od svega toga. Kad mu je umrla sestra u Švedskoj, nije mi dao da idem na njenu sahranu. Ali kad je umro moj brat Sapko od leukemije, otišao sam. Brat me očekivao, izdahnuo je preda mnom. Pokopali smo ga po muslimanskim običajima. Otac nije pustio ni suzu. Sutradan je otišao na groblje i plakao od jutra do večeri. Sam - počeo je šokantnu ispovest Zlatan i dodao:

Ne verujem u Boga. Samo u sebe. Tako sam naučio da mržnju prema sebi pretvorim u oružje.

Pričao je o problematičnom karakteru...

Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

- Čim sam se rodio, babica me ispustila sa metar visine. Ceo život je bio težak. U školi sam bio drugačiji! Drugi su bili plavi, sa svetlim očima i normalnim nosevima. Ja sam bio taman, sa velikim nosom. Govorio sam drugačije od njih, kretao se na drugačiji način. Roditelji mojih školskih drugara potpisivali su peticiju da me izbace iz razreda. Uvek me pratila mržnja. I na početku sam reagovao loše. Izolovao sam se. Kasnije sam naučio kako da patnju i mržnju pretvorim u snagu.

Jako je zanimljivo kako se Zlatan predstavlja...

Ja sam Šveđanin, ali i mešanac. Majka mi je Hrvatica, katolkinja, a otac iz BiH i musliman, a iako sam najveći deo karijere proveo u Italiji, najranija sećanja vezana su mi za Jugoslaviju. Vodili su me tamo, autom i vozom. Još je bio komunizam. Drugi svet.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading