MURINJO ODGOVORIO MIHI: Legendarni trener pomenuo i Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

01.12.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Bolonje, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, priprema se za meč za timom Rome, a tim povodom, srpski stručnjak je u nekoliko navrata pominjao legendarnog trenera Žozea Murinja. Portugalac nije izdražao a da ne uzvrati.

MURINJO ODGOVORIO MIHI: Legendarni trener pomenuo i Dejana Stankovića!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Popularni Miha se, naime, javno zahvalio Murinju što mu je dao podršku u najtežim životnim trenucima. "Posebni" je nekoliko sati kasnije takođe uputio velike reči na račun Srbina za kog je rekao da nije on taj koji bi trebalo da se zahvaljuje.

- Siniša je jedan od mojih, od naših... On je veliki prijatelj mog velikog prjatelja Dejana Stankovića, tako da automatski postaje i moj prijatelj. Mi javni ljudi možemo da imamo pozitivan uticaj i on je sigurno imao na mnoge ljude koji su imali bolest kao i on - rekao je Murinjo i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Pokazao je neverovatnu hrabrost i snagu, imam poštovanje i divljenje prema njemu. Bio je primer mnogima i imao je ogromnu hrabrost. On je takođe želeo da radi i da se bavi ovim poslom i nije on taj koji treba da zahvali na mojoj maloj podršci. Ja se njemu, u ime mnogih, zahvaljujem na njegovom primeru. On je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko - zaključio je Murinjo. 

Duel Bolonje i Rome, na programu je danas od 18.30

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading