POBEGLI KRVAVIH GLAVA: Naoružani pljačkaši NAPALI zvezdu Premijer lige i njegove prijatelje! Loše se završilo (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su fudbaleri, a najčešće, njihove vile i stanovi često na meti pljačkaša, dokazano je bezbroj puta. Međutim, šokantne vesti stižu iz Londona, gde su se pljačkaši okominili, ne na imovinu, već na popularnog fudbalera lično! Kako prenose tamošnji mediji, na meti je bio fudbaler Arsenala Gabrijel, koji je napadnut od trojice lopova koji su hteli da ga opljačkaju.

POBEGLI KRVAVIH GLAVA: Naoružani pljačkaši NAPALI zvezdu Premijer lige i njegove prijatelje! Loše se završilo (VIDEO)

Foto: TwitterPrintscreen/@afcevan

Gabriel i pljačkaši

Takođe je isplivao i snimak događaja u kojem se jasno vidi da se igrač "tobdžija" u društvu prijatelja nalazio u garaži kada su se odjednom pojavila njih trojica koji su ga napali bejzbol palica, zahtevajući ključeve automobila, kao i mobilni telefon i skupoceni sat.

Gabrijel nije imao izlaza nego da im izađe u susret, ali u jednom trenutku fudbaler je napao lopova, koji je posle toga pobegao.

 

 

Mediji u Engleskoj su uspeli čak i da identifikuju čoveka koji je napao Gabrijela, a zanimljivo je da je da ga policija već traži zato što je zbog pljačke u avgustu osuđen na pet godina zatvora.

- Gabrijel i njegov prijatelj nisu pretrpeli nikakve telesne povrede, samo je izazvan veliki šok. Lopovi su slučajno napali žrtve koje su bile u dobroj formi i sposobne da se brinu o sebi - izjavio je tužilac u ovom slučaju.

Snimak pokušaja ove pljačke možete pogledati u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading