TRENER CRNO-BELIH DONEO ODLUKU! Stanojević ne računa na Sašu Zdjelara!

Autor:

Sport

30.11.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević oglasio se pred odlazak u Niš gde crno-bele u sredu očekuje duel osmine finala Kupa Srbije protiv Dubočice. Meč se igra u sredu od 16 i 15.

TRENER CRNO-BELIH DONEO ODLUKU! Stanojević ne računa na Sašu Zdjelara!

Foto: Starsport

Utakmica će se odigrati na neutralnom terenu na niškom "Čairu", a Stanojević je na konferenciji za medije najavio da među putnicima neće biti zamenika kapitena Saše Zdjelara, kojeg je rešio da odmori:

- Igramo utakmicu Kupa i znamo šta donosi i da je to eliminaciona. Ne znamo kakvo će vreme biti, ali spremni smo i idemo sa najjačim timom. Samo će Saša Zdjelar odmoriti od igrača koji su zdravi. Znamo šta nam je cilj i potpuno motivisani i skoncentrisani idemo na put. Naravno da smo favoriti, ali smo gledali njihove utakmice, među njima i eliminaciju Spartaka, pa smo iz tog razloga oprezni, kao i zbog toga što se igra jedna utakmica. Maksimalno smo je pripremili. Znamo kako igraju, imaju iskusnog trenera. Ne razmišljamo da će biti lako. Dosta su otvoreni, tako su igrali i u Subotici, a uradili smo i individualnu analizu. Žao nam je što se ne igra u Leskovcu. Nadamo se da je teren u Nišu dobar, ali se nadamo da će biti kvalitetan, mada vreme može sve da poremeniti- istakao je Stanojević.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar

Pogledajte čitavu konferenciju za štampu trenera crno-belih ba zvaničnom jutjub kanalu Partizana:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading