SUDIJA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Novi skandal u srpskom fudbalu - sevale pesnice, šamari, meč prekinut!

Autor:

Sport

30.11.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal u srpskom fudbalu! Utakmica 15. kola Okružne lige Kolubara, Žabari - ZSK (1:0), prekinuta je u 75. minutu kada je trener gostiju nasrnuo na sudiju.

SUDIJA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Novi skandal u srpskom fudbalu - sevale pesnice, šamari, meč prekinut!

Foto: pixabay.com

Do sporne situacije je došlo kada je Aleksandar Nerić iz Ljiga dosudio za domaćina penal, što je dovelo do gužve na terenu.

Trener ZSK-a Živorad Pločić je pobesneo i udario sudiju, i to ne jednom, zbog čega je arbitar završio u Urgentnom centru.

Sudija Aleksandar Nerić napisao je prijavu gde je opisao dešavanja sa terena.

- U 75. minutu dosudio sam penal za Žabare, sa odlukom se nije slagao trener ZSK-a, udario me pesnicom u lice i otvorenom šakom po nosu, a kada je pomoćnik pritrčao da mi pomogne, Pločić je udario i njega, uhvatio ga za vrat, a potom ga udario pesnicom u vrat. Na sreću, ubrzo je intervenisala policija, spasla nas je i ispratila do Urgentnog centra u Valjevu zbog ukazivanja lekarske pomoći. Zbog toga sam prekinuo utakmicu- naveo je glavni sudija, a prenosi Sportski žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading