KORONA HAOS U PORTUGALU: Andrija Luković ekskluzivno za Republiku otkrio detalje!

Autor:

Sport

29.11.2021

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi zadesili su Belenenses, čiji su igrači zaraženi novim sojom koronavirusa, a mi smo kontaktirali srpskog fudbalera Andriju Lukovića, kako bi nam saopštio najnovije informacije iz Portugala.

KORONA HAOS U PORTUGALU: Andrija Luković ekskluzivno za Republiku otkrio detalje!

Foto: Starsport

Nekadašnji as Crvene zvezde je istakao da je negativan na koronu, ali da je nekolicina njegovih saigrača testirana pozitivno.

- Nemam Covid, testiran sam negativno dva dana zaredom. Imamo veliki broj pozitivnih slučajeva, ali ja nisam među njima. Ipak, videćemo u narednim danima da li ćemo svi biti pozitivni - počeo je Luković razgovor za Republiku, pa je otkrio da boravi u karantinu:

- U karantinu je nas 44. Nigde ne izlazimo osim na dnevna testiranja na koja odlazimo automobilom i vraćamo se odmah kući. Što se tiče saigrača, pola njih ima klasične simptome koronavirusa, pola ne - podvukao je Luković, koji je istakao da se oseća dobro.

Podsetimo, beogradski mediji danas su preneli da je gotovo ceo tim Belenensesa zaražen novim sojom (omikron), a igrači portugalskog prvoligaša biće u izolaciji do daljeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading