ZVANIČNO: Bivši trener Partizana preuzeo Superligaša!

Autor:

Sport

29.11.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener Metalca iz Gornjeg Milanovca, Žarko Lazetić, i zvanično je postao novi trener fudbalera TSC-a iz Bačke Topole, saopštio je danas klub.

ZVANIČNO: Bivši trener Partizana preuzeo Superligaša!

Foto: Starsport

Zoran Mirković

Kako se navodi u saopštenju kluba, Lazetić je danas stigao u Bačku Topolu kako bi na TSC Akademiji odradio prvi trening sa novim timom.

- Veliko mi je zadovoljstvo što dolazim u TSC, jer ne postoji trener u Srbiji koji ne bi želeo da vodi klub koji se ovako dobro pozicionirao i koji radi na pravom evropskom nivou, što možemo videti i kroz rad Fudbalske akademije - izjavio je Lazetić nakon imenovanja.

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Lazetić je u nastavku otkrio da su pregovori sa čelnicima TSC-a bili brzi i konkretni, a kao glavni adut istakao je to da dele iste ideje negovanja lepog napadačkog stila igre.

- Ambicije kluba su mi poznate, a s obzirom da je igrački kadar vrlo kvalitetan nisu nedostižne. Posle serije slabih rezultata TSC-a vreme je za velike promene. Kada odigramo preostale četiri utakmice do kraja polusezone, uradićemo ozbiljnu analizu tima i postaviti ciljeve. Jedino što mogu da garantujem jeste veliki rad na terenu i van njega, te posvećnost klubu i igračima. To je jedini put da se dođe do rezultata - dodao je Lazetić koji je na mesto trenera došao nakon odlaska bivšeg selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića.

Što se tiče ekipe Metalca, i oni su se brzo snašli. Na mesto Lezetića došao je iskusni Milija Žižić. 

Svoj debi na klupi novog kluba, Lazetić će imati 1. decembra, kada TSC igra protiv Kolubare u okviru Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading