MENIG ZBUNIO NAVIJAČE: Fudbaler Partizana OTKRIO zašto je burno proslavio gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig je postigao prvi gol u pobedi nad Voždovcem 3:0, a proslava posle pogotka je zbunila navijače.

MENIG ZBUNIO NAVIJAČE: Fudbaler Partizana OTKRIO zašto je burno proslavio gol! (VIDEO)

Foto: Starsport

- Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikiju za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga- rekao je Menig za klupski sajt.

On je objasnio zašto je burno proslavio gol... 


- Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje- objasnio je Menig.

- U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja.Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato - rad, rad i kontinuitet- zaključio je Menig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading