MVP Super lige pred vratima Humske?

Autor:

Sport

18.12.2017

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan igrao je proteklu jesenu polusezonu u promenljivoj formi, znali su igrači Miroslava Đukića da zablesnu, ali i da razočaraju navijače. Da bi stabilizovali formu za prolećni deo šampionata, uprava kluba je odredila spisak pojačanja, a jedna od najvećih želja je Đorđe Ivanović iz Spartaka, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača prvog dela Super lige.

RepublikaFoto: fkspartak.com
Ivanović (desno) mogao bi uskoro da se preseli u Humsku

Novac ne bi predstavljao preveliki problem za aktuelnog šampiona Srbije, koliko činjenica da imaju jaku konkurenciju u trci za potpis organizatora igre Subotičana.

Prvi tim koji je "pikirao" Ivanovića je Crvena zvezda, koja sezonama unazad ima dobru poslovnu saradnju sa klubom sa severa Bačke, dok drugi interesent za ovog fudbalera dolazi iz prve portugalske lige, a njegovo ime se još uvek ne zna.

Sejduba Suma nije opravdao očekivanja, možda i zbog toga što nije igrao na njegovoj prirodnoj poziciji, pa je izostala kreacija u veznom redu "parnog valjka". A Ivanović je na mestu organizatora igre procvetao pod komandom trenera Aleksandra Veselinovića, s krila ga je pomerio u središte veznog reda, dodelio mu i kapitensku traku, a momak rođen u Vukovaru to vratio tako što je postigao 11 golova i bio ubedljivo najbolji pojedinac Spartaka.

Letos se pominjao kao želja praške Slavije i skopskog Vardara, a posle blistavih izdanja – kojim je naterao kapitene i trenere superligaša da ga proglase najkorisnijim igračem prvog dela sezone - logično je očekivati da se broj ponuda uveća.

Ukoliko Subotičani dođu do dogovora sa Partizanom, Ivanović bi postao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, a mete uprave za ovu zimu su još Radosav Petrović, Saša Zdjelar, Antonio Rukavina, plus dvojac iz Kairata Žarko Marković-Žerar Gou.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading