PORTUGAL ILI ITALIJA? Pitali su Mihu ko će na Mundijal, Srbin odgovorio u SVOM STILU!

Autor:

Sport

27.11.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Italije i Portugala mogli bi da odmere snage u finalu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a šanse "Azura" procenio je i srpski stručnjak Siniša Mihajlović.

PORTUGAL ILI ITALIJA? Pitali su Mihu ko će na Mundijal, Srbin odgovorio u SVOM STILU!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Potencijalni okršaj pomenutih reprezentacija znači da na Mundijalu nećemo imati prilike da gledamo jednu evropsku fudbalsku velesilu, a Miha veruje da će Italijani uspeti da se plasiraju na SP.

Srbin je, uoči gostovanja Bolonje Speciji, upitan da li Italija ima veće izglede da se plasira na najveću fudbalsku smotru od mogućnosti da Bolonja završi u Top 10 u Seriji A.

- Imamo iste šanse. Portugal je izgubio od Srbije. Italija može da pobedi bilo koga, isto kao i Bolonja. Oboje imamo velike šanse da ostvarimo svoje ciljeve. Šansa je tu, ostaje samo da to praktično sprovedemo na terenu - samouvereno, u svom stilu, je odgovorio Mihajlović, koji je potom dodao:

 

 

Planiramo da ostanemo u gornjoj polovini tabele. Ciljevi doduše mogu da se menjaju ovako ili onako. Možda zaslužujemo i nešto više, ako razmišljamo o velikim stvarima - jasan je srpski strateg.

Podsetimo da je klub sa stadiona "Renato del Ara" trenutno deseti na tabeli šampionata Italije, a duel protiv Specije igra se u nedelju od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading