KRAJ JOŠ JEDNE FUDBALSKE MAGIJE: Slavni Argentinac ZAVRŠIO KARIJERU (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan fudbalski fenomen, čovek koji je ostavio duboki trag u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, Argentinac Maksi Rodrigez doneo je odluku da u 41. godini života završi igračku karijeru.

KRAJ JOŠ JEDNE FUDBALSKE MAGIJE: Slavni Argentinac ZAVRŠIO KARIJERU (VIDEO)

Foto: InstagramPrintscreen/maxirodriguez11oficial

Slavni Argentinac je svoju konačnu odluku saopštio na neobičan način, putem video saopštenja, koji je objavio na svom zvaničnom instagram nalogu.

- Imam nešto da vam kažem. Došao je trenutak za koji sam mislio da nikada neće doći. Mi fudbaleri nikada ne želimo da se on dogodi. Bila je to veoma teška odluka, ali u isto vreme sam je doneo i prilično smiren. Bile su to duge godine karijere u kojima sam se dao do kraja. Potpuno sam se ispraznio i više nemam šta da dam - rekao je Rodrigez.

 

 

Rodrigez je karijeru započeo u rodnoj Argentini davne 1999. godine u tamošnjem Njuels Old Bojsima, nakon čega je usledilo kaljenje u Evropi kada je prešao u Espanjol gde se zadržao do 2005.

On je najveći pečat ostavio u madridskom Atletiku u kome je proveo pet fantastičnih sezona, a takođe je poneo i kapitensku traku “jorgandžija” po odlasku Fernanda Toresa u Liverpul.

Nakon Madrida, Rodrigez se preselio na “Enfild” gde je odigrao dve sezone, a svakako će ostati upamećen po svom het-trik protiv Fulama.

Nakon toga je usledio povratak u domovinu gde je oblaćio dresove Njuelsa i Penjerola.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 57 mečeva i postigao 16 golova. 

Na ovim prostorima ga dobro pamtimo kao strelca dva gola protiv Srbije i Crne Gore na Mundijalu u Nemačkoj 2006.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading