VIRUS PONOVO RAZDIRE ZVEZDU: Potvrđeno! Stankovićev DVOJAC čeka duža pauza

Autor:

Sport

27.11.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada je Crvena zvezda došla na korak od proleća u Evropi, sa "Marakane" stiže nekoliko loših vesti. Nakon informacije da je Gelor Kanga napustio Begorad i otputovao u Kinšasu gde će prisustvovati sahrani svog oca, te će i propustiti meč protiv Spartaka, još jedan fudbaler neće moći da izađe na megdan subotičkom rivalu.

VIRUS PONOVO RAZDIRE ZVEZDU: Potvrđeno! Stankovićev DVOJAC čeka duža pauza

Foto: Starsport

Miloš Degenek i Milan Rodić

Podsetimo se, prvo je probleme imao Aleksandar Katai, koji je u četvrtak protiv Ludogoreca odigrao samo poluvreme i pored temoerature. Nešto ranije je stadion u četvrtak napustio i defanzivac Milan Rodić.

- Rodić ima temperaturu, ali nema koronu, već stomačni virus. Slični problemi su tri dana mučili Kataija, koji nije želeo da odustane. Izdržao je prvi deo meča sa Bugarima i igračima sada predstoji nekoliko dana pauze do potpunog oporavka - poručili su iz Crvene zvezde za MaxBet sport.

Foto: Starsport

Milan Rodić

Oba fudbalera su preležala koronvirus u različitim periodima, a dan pre meča sa Ludogorecom su odradili testiranja koja su pokazala da su negativni.

Ipak, zbog pomenutih problema, tandem će preskočiti duel sa Spartakom.

U taboru crveno-belih ima i nekoliko dobrih vesti. Pre svega Njegoš Petrović je spreman i pored ranijeg izlaska sa terena a u roster se takođe vraćaju Miloš Degenek i Aleksa Vukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading