CRNA GORA U ŽALOSTI: Mladi fudbaler tragično izgubio život!

Autor:

Sport

27.11.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler FK Jezero Mirza Đurđević (21) preminuo je kasno sinoć od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila u četvrtak, prenose “Vijesti”.

CRNA GORA U ŽALOSTI: Mladi fudbaler tragično izgubio život!

Foto: FK JEZERO PLAV/FACEBOOK

Lekari su se više od 24 časa borili za njegov život nakon što je doživeo nesreću u mesto Sjerogošte nadomak Kolašina. Spasa mu, ipak, nije bilo, uprkos velikim naporima i nadanju da će Mirza uspeti da pobedi u najvećoj životnoj borbi.

Đurđević je u nesreći zadobio povrede glave i nalazio se u komi, a trener Jezera Mladen Lambulić je odmah potvrdio da je njegov fudbaler imao nezgodu i da se nalazi u Kliničkom centru Crne Gore, prenosi Telegraf.

Poslednju utakmicu Mirza je odigrao protiv Podgorice protekle sedmice, a u karijeri je nastupao i za mlađe kategorije Budućnosti, kao i za Otrant iz Ulcinja. Na terenima Prve lige Crne Gore odigrao je ukupno 63 meča.

Njegovi klubovi, saigrači, ali i veliki broj fudbalera, trenera, sportskih radnika, navijača sa nevericom je primila vest o njegovoj smrti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading