STIŽU PRETNJE SA KIPRA: U Beograd dolazimo po evropsko proleće!

Autor:

Sport

26.11.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je moglo da se desi naopako po Partizan u četvrtak veče – desilo se. Isprovocirali su crno-beli sudbinu svojom indolentnom igrom, izgubili su od Flore (0:1), dok je koji sat kasnije Anortozis kod kuće savladao Gent (1:0).

STIŽU PRETNJE SA KIPRA: U Beograd dolazimo po evropsko proleće!

Foto: Starsport

Od gotove stvari, Partizan je došao u situaciju da može u poslednjem kolu, ako kod kuće izgubi od Kiprana, da ispadne iz Lige konferencije.

A, iz tabora Anortozisa, iako su u prvom kolu na svom terenu izgubili od Partizana (0:2), poručuju da će učiniti sve da iskoriste ukazanu šansu i pobedom u Beogradu izbore proleće u Evropi.

- Pokazali smo protiv Genta da smo dobar tim, odigrali smo dobru utakmicu i moramo ovako da nastavimo i u domaćem prvenstvu. Imamo šansu, poslednje kolo, ići ćemo u Beograd po pobedu, po prolaz dalje. Pokazali smo da možemo da pobedimo velike timove i siguran sam da možemo do trijumfa za evropsko proleće - poručio je Mihalis Joanu, vezista Anortozisa.

- Sve vreme smo verovali da možemo, da ima nade za nas. Izborili smo se da odluka padne u poslednjem kolu - rekao je Gruzijac. Kiprani su već počeli pripreme i za dolazak navijača koji će ih bodriti na utakmici u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading