SKANDAL U SURDULICI! Tončev upao u sudijsku svlačionicu!

Autor:

Sport

26.11.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije (FSS) pokrenuo je postupak protiv predsednika Radnika iz Surdulice Novice Tončeva zbog upada u svlačionicu na poluvremenu utakmice u sredu protiv TSC-a.

SKANDAL U SURDULICI! Tončev upao u sudijsku svlačionicu!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Novica i Stanislav Tončev

Tončeva su prijavili glavni sudija spomenute utakmice Dejan Trifković sa svojim pomoćnicima, a u izveštaju svih njih navode se slični opisi incidenta na jugu Srbije.

Kako saznanje Sport klub, Novica je sa sinom Stanislavom uleteo u sudijsku svlačionicu i povišenim tonom se obratio arbitrima tereteći ih za neopravdano isključenje napadača Radnika Uroša Milovanovića.

Navodi se da su otac i sin Tončev imali i snimak na telefonu, pomoću kojeg su pokušali da dokažu priču o greškama sudije iz Beograda i pomoćnika. Prvi deo razgovora protekao je u ubeđivanju sa Trifkovićem, drugi sa ostalom trojicom arbitara.

Pozitivna okolnost u celom priči jeste da osim verbalne nije bilo agresije druge vrste niti fizičkog obračuna.

Radnik je na spomenutom meču odigranom u sredu slavio sa 2:1, a konačnu reč o nemilom događaju daće Disciplinska komisija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading