STALA UZ MALIŠANA I ISPRAVILA NEPRAVDU! Humani gest Snežane Borjan (FOTO)

Autor:

Sport

26.11.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Zvezdinog golmana objavila sramnu scenu s Marakane, a zatim i ispravila veliku nepravdu.

STALA UZ MALIŠANA I ISPRAVILA NEPRAVDU! Humani gest Snežane Borjan (FOTO)

Foto: Starsport

Preko 20.000 dece bilo je na Marakani na utakmici protiv Ludogoreca. Deca su pružila sjajnu podršku igračima Zvezde i pomogla im da ostvare važnu pobedu i da preuzmu prvo mesto u grupi F posle petog kola.

Na kraju meča igrači Zvezde su želeli da ostave deci i dresove za uspomenu, pa su ih bacili na tribine. Jedan od najtraženijih bio je dres Milana Borjana, koga deca posebno vole. Na tribinama su bili i transparenti dece koja su tražila od njega dres ili rukavice, a Borjan im je uslišio želju.

Bacio je dres u publiku, gde je sreću da ga uhvati imao jedan dečak od 13 godina. Međutim, sreća nije dugo trajala, zbog sramotnog čina jednog starijeg čoveka koji je bio na Marakani verovatno u svojstvu pratioca, koji je navodno oteo dres mališanu i dao ga svojoj ćerki.

- Ako je ovako ne treba više ni da baca dres. Plakao sam. zato što sam uhvatio dres i gurnuo me je čovek od 40 godina i dao dres ćerki. A ja sam uhvatio. Znači razumite, imam 13 godina. Nikad nisam plakao. Ali sinoć jesam. Uhvatio sam dres, svi me udaraju, tada od te devojčice me gurne i pao sam i uzeo mi je dres - jadao se mališan u poruci Sneži Borjan, koja je podelila istu uz komentar da će nepravda biti ispravljena.

- Ovo sam objavila da zamolim ljude da budu ljudi, a ne neljudi. Dečak će dobiti dres od mene, ali oteti detetu... znam i ko je čovek, ali neću objavljivati zbog deteta... Sramni smo - napisala je Snežana Borjan.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Objava sa instagram storija Snežane Borjan

 

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Objava sa instagram storija Snežane Borjan

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZMN

27.11.2021 11:39

Sta drugo ocekivati od navijaca zvezde...